Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kuřecí prsa prořízneme podél na dva tenčí plátky. Na větším listu papíru na pečení je promícháme se solí, pepřem a oreganem.
Papír přeložíme a prsa vyklepeme paličkou tak, aby měli tloušťku cca 1,5 cm. Pak je na cibulce osmažíme dozlatova, z každé strany asi 4 minuty.
Salát nakrájíme na 1,5 cm široké dílky, ředkvičky s rajčaty na malé kousky a vedle si připravíme rozdrobenou fetu.
Salát smícháme se špetkou vinného octu a olivovým olejem.
Do jogurtu nasypeme nasekanou pažitku a zamícháme.
Na zahřáté wrapy naskládáme salát, nakrájíme rajčata s ředkvičkami, dvě lžíce bílého jogurtu a kousky kuřecího masa. Podle potřeby ještě vše dochutíme solí a mletým pepřem a srolujeme.