Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
V pánvi rozpálíme olivový olej. Na něm zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli a česnek.
Rajčata pokrájíme na půlky, cuketu a papriku na malé kousky. Zeleninu, skořici, badyán a kari dáme na pánev k cibuli s česnekem. Osolíme, opepříme a dusíme 7 minut doměkka. Po uplynulé době přidáme citronovou šťávu.
Kuskus zalijeme teplým zeleninovým vývarem a necháme ho pod pokličkou 20 minut nabobtnat.
Kuskus smícháme se zeleninou. Případně ještě jídlo dosolíme.