Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Pro pikantní chuť můžete přidat chilli papričky.
Očištěný květák rozdělte na jednotlivé růžičky a uvařte je ve vodě do měkka. Bude to trvat asi 10 minut.
Na másle orestujte nadrobno nasekanou šalotku, přidejte pokrájenou mrkev a dál restujte.
Zeleninu zaprašte moukou, osmažte a zalijte zeleninovým vývarem.
Přidejte předvařený květák a vše rozmixujte v jemný krém.
Na závěr do polévky vmíchejte smetanu.
Dochuťte solí a pepřem, ozdobte nastrouhaným čedarem a petrželkou, zakápněte olivovým olejem.