Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Podáváme s oblíbeným dipem.
Cibuli velice opatrně oloupeme, aby se nám snadno porcovala a zůstalo z ní co nejvíce. Špičku cibule uřízneme.
Cibuli nařízneme na 16 dílků, jako když krájíme pizzu, až ke spodní části, která však musí zůstat zachovalá, aby se nám nerozpadla.
Jednotlivé dílky oddělíme a podle potřeby nařízneme špatně oddělené části. Připravíme si misku s moukou, vajíčkem a misku, kde smícháme strouhanku s pepřem a solí.
Cibuli nejprve obalíme v mouce, vajíčku a pak ve strouhance. Obalování provádíme pečlivě.
Cibuli vložíme do fritovacího hrnce, jen tak se nám usmaží nejlépe. Pokud nemáte fritovací hrnec, použijte obyčejný a naplňte ho olejem.
CIbuli smažíme dozlatova a jakmile je hotová, necháme ji na ubrousku okapat od oleje.