Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Místo jablka můžeme přidat ořechy nebo sušené ovoce.
Droždí rozdrobíme do mísy, přidáme cukr a trošku mléka. Zamícháme a necháme chvíli odstát. Následně přidáme mouku, vajíčka, zbytek mléka a důkladně promícháme. Poté těsto necháme pod utěrkou 2 hodiny kynout.
Z poloviny vykynutého těsta připravíme stejně velké kousky, každý kousek naplníme kostičkou jablka a pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C 8 minut.
Ve větší míse smícháme moučkový cukr a skořicový cukr a ještě teplé bochánky obalíme.