Recepty Hlavní jídla S masem Kýta z divočáka

Ingredience

vepřová kýta (nebo kančí kýta)
1 balení mražené zeleninové směsi
grilovací koření

Postup přípravy

1

Do litru vody přidáme 3 lžííce soli, předvaříme, a přecedíme.

2

Napíchneme kýtu u kosti.

3

Zabíláme do směsi zeleniny, celeru, petržele, mrkve, cibule a divokého koření.

4

Celou směs vložíme do sáčku, vysajeme vzduch a necháme 3-5 dnů podle velikosti v lednici.

5

Vložíme do trouby v alobalu nebo velkém pekáči na 12 hodin a 80 stupňů.

6

Nakonec necháme dojít 3-4 hodiny na grilu, aby se vytvořila kůrčička.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3