Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
La peperonata - Italská kuchyně je proslulá svou jednoduchostí a kvalitou. Toto pravidlo potvrzuje i jídlo s názvem “La peperonata”, které je plné paprik, rajčat a tradičních italských surovin.
Nakrájíme cibuli na tenké plátky a dáme ji osmahnout na olivovém oleji.
Jakmile lehce zezlátne, přidáme papriky nakrájené na proužky.
Vše smažíme na mírném ohni zhruba 20 minut, dokud papriky nezměknou.
Následně je zalijeme octem a posolíme.
Přidáme rajčata a olivy a za občasného míchání necháme na mírném ohni pomalu bublat zkruba dalších 20 minut. Papriky musí být měkké, ale nesmí zkašovatět.
No a to je vše, podávíme teplé nebo studené nebo jako přílohu.
© 2025 Tesco Stores ČR a.s.