Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Recept na lahodný kaviár z lilků a rajčat by si měl každý vrýt do paměti. Jeho snad příprava totiž vždy přinese velký pozitivní ohlas všech strávníků.
TIP: Ke kaviáru podávejte plátky opečeného toustu.
Lilek si rozpůlíme a opečeme nasucho ze všech stran, až zhnědne a scvrkne se. Potom vydlabeme dužninu, kterou rozmačkáme vidličkou. Rajčata si spaříme a oloupeme slupku.
K lilkové kaši vmícháme pokrájená rajčata na kostičky, utřený česnek se solí a dochutíme balsamikovým octem a olejem.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.