Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cibulku nakrájíme na drobno a osmažíme na oleji. Přidáme drcený česnek a krátce opražíme. Vložíme rozmrazený špenát, osolíme, opepříme a zamícháme. Necháme ještě krátce povařit.
V hrnci rozpustíme máslo, přidáme mouku a zamícháme, aby vznikla hladká jíška. Nalijeme mléko a smetanu, dobře promícháme, aby se jíška spojila s mlékem. Přidáme muškátový oříšek, sůl a pepř podle chuti.
Do zapékací misky nalijeme trochu bešamelu, naskládáme plátky lasagní, špenát a znovu postup opakujeme, dokud není miska plná. Poslední vrstvu tvoří bešamel, který posypeme parmazánem. Lasagne přikryjeme alobalem.
Lasagne dáme péct do předehřáté trouby na 200 °C. Pečeme 40 minut s alobalem. Po 40 minutách alobal odděláme a pečeme ještě několik minut dozlatova.