Lasagne s mletým masem bez lepku

Ingredience

500 g mletého masa (mix vepřového a hovězího)

1 cibule

1 balíček bezlepkových lasagní

500 g rajčat v konzervě

3 stroužky česneku

1 mozzarella

olivový olej

bazalka

sůl

pepř

Postup přípravy

1

Pokrájíme cibuli a česnek nadrobno. Krátce je osmažíme na olivovém oleji, přidáme mleté maso, osmahneme a dáme na pánev rajčata. Ochutíme solí, pepřem, bylinkami, krátce povaříme a sundáme z plamene.

2

Vymažeme si zapékací mísu olivovým olejem. Dáme vždy jednu vrstvu předvařených lasagní, vrstvu omáčky a pokrájenou mozzarellu. Takto pokračujeme, dokud všechny těstoviny a omáčku nevyčerpáme.

3

Pečeme při 180 °C 30 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4