Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Lečo nejlépe chutná s čerstvým chlebem nebo jiný pečivem.
Nejdříve omyjeme zeleninu a nakrájíme si ji – papriky na nudličky a cibuli na jemno.
Rajčata na špičce nařízneme do křížku, poté je spaříme horkou vodou, oloupeme a pokrájíme na kousky.
Na rozpáleném hrnci si rozpustíme sádlo, do kterého vhodíme cibulku. Necháme zpěnit a přidáme papriku. Restujeme, dokud paprika nezměkne.
Přidáme rajčata, osolíme a vše společně dusíme do měkka. Mezitím si vezmeme salám a nakrájíme ho na kostičky. Vsypeme do leča a prohřejeme.
Vedle do hrníčku rozklepneme vejce, vidličkou rozmícháme a vlijeme do leča. Tím se nám lečo hezky zahustí. Ochutíme solí a pepřem a přemístíme do zavařovací sklenice.