Recepty Předkrmy Studené Lehká vaječná roláda
Ingredience
6 vajec
6 okurek
100 g mražený hrášek
1 velká červená paprika
2 střední mrkve
200 g šunky
½ l vody
2 kostky bujónu
400 g bílého jogurtu
1 želatina v prášku
forma na chleba
Postup přípravy
 alt=
1
Uvaříme vejce, oloupeme a nakrájíme na kostičky.
 alt=
2
Nakrájíme papriku, okurky a šunku. Dáme vše do mísy.
 alt=
3
Očistíme mrkev a nakrájíme ji na kolečka. Uvaříme bujón. Vyndáme z něj mrkev a dáme ji do mísy. Bujón budeme ještě potřebovat.
 alt=
4
V horkém bujónu rozpustíme želatinu podle pokynů na obalu. Pokud je potřeba, přidáme více želatiny.
 alt=
5
Do rozpuštěné želatiny přidáme jogurt a vše důkladně promícháme.
 alt=
6
Přelijeme směs a zeleninu do formy na chleba. Promícháme, přikryjeme alobalem a necháme v lednici ztuhnout, ideálně přes noc. Tip: Podáváme jako drobnou chuťovku s pečivem.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4