Recepty Saláty Lehký bramborový salát s okurkou a jarní cibulkou

Ingredience

400 g červených brambor (uvařených)
1 okurka
1 jarní cibule
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce francouzské hořčice
1 lžička vinného octa
4 lžíce bílého jogurtu
sůl
mletý černý pepř

Popis

TIP: Máte rádi pažitku, ředkvičky či kedlubny? Přimíchejte je do salátu. S ingrediencemi si můžete pohrát dle svého uvážení.

Postup přípravy

1

Brambory si nakrájíme i se slupkou, okurku zbavíme slupky a pokrájíme ji na menší kousky a jarní cibulku nasekáme na kolečka. Vše si promícháme dohromady v míse. Osolíme a opepříme.

2

Zvlášť si smícháme suroviny na zálivku - jogurt, hořčici, olej a ocet. Nalijeme ji na brambory s okurkou a jarní cibulkou a vše ještě jednou dobře promícháme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3