Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Do polévky přidejte hrášek, bude sladší.
Nadrobno nakrájenou jarní cibulku orestujte na másle dozlatova.
Cibulku zaprašte moukou a restujte, aby vznikla světlá jíška.
Přilejte vývar. Polévku rozšlehejte metličkou, přidejte na kostičky nakrájené brambory, mrkev a bílou část pórku. Přidejte také tymián, pepř a sůl.
Vařte do změknutí brambor, asi 15 minut.
Na posledních 5 minut přidejte uvařené kuřecí maso, nadrobno nakrájenou zelenou část pórku a petrželku.
Na oleji orestujte toastový chléb. Poté jej nakrájejte na krutony a ozdobte jimi polévku na talíři.