Libanonský chléb s koprovým dresingem

Ingredience

1 libanonský chléb
krůtí šunka (plátky)
1 hlávkový salát
sýr gouda (plátky)
1 jablko (nakrájené na plátky)
1 kelímek řeckého jogurtu
čerstvý kopr
1 citron (jen šťáva)
sůl

Postup přípravy

1

Placky libanonského chleba položíme na pánev a chvilku je zahřejeme. Pak placky rozřízneme napůl a nožem je rozevřeme. Vznikne nám kapsa, kterou budeme plnit.

2

Dresing si připravíme smícháním řeckého jogurtu, nasekaného kopru, limetkové šťávy a soli. Takto připraveným dresingem naplníme každou kapsu.

3

Nyní už si kapsu můžete naplnit čím budete chtít.

4

My jsme zvolili krůtí šunku, salát, goudu a jablíčko. Kapsy spojíme párátkem a můžeme podávat.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3