Recepty Hlavní jídla S masem Lilek plněný masem

Ingredience

500 g mletého krůtího masa
400 g krájených rajčat v rajčatové šťávě (1 plechovka)
2 lilky
1 lžička sušeného rozmarýnu
1 lžička celého nového koření
2 lžíce olivového oleje
4 stroužky česneku
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Lilek rozpůlíme a vydlabeme dužinu.

2

Na rozpáleném oleji osmažíme mleté krůtí maso, osolíme, opepříme, přidáme dužinu z lilků, konzervu krájených rajčat, česnek, koření a restujeme 20 minut.

3

Ozdobíme parmezánem a čerstvou bazalkou.

4

Na plech vysltlaný pečicím papírem vyskládáme lilky, naplníme masovou směsí a pečeme v troubě na 200 °C 30 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3