Recepty Hlavní jídla S masem Listový salát s kukuřicí a jehněčím masem

Ingredience

400 g jehněčí kýty
4 klasy kukuřice
500 g ledového salátu
150 g bílého jogurtu
4 lžíce olivového oleje
1 limetka
1 špetka soli
1 špetka pepře
vícezrnný rohlík (nebo jiné oblíbené pečivo)

Postup přípravy

1

Jehněčí maso nakrájejte na menší kousky, osolte, opepřete a orestujte na trošce olivového oleje. Ideálně na grilovací pánvi.

2

Přidejte na špalíčky nakrájenou předvařenou kukuřici a ogrilujte dozlatova.

3

V míse smíchejte mix salátů, dochuťte dresinkem ze zbytku olivového oleje, bílého jogurtu, šťávy z limetky, solí a pepře.

4

Podávejte s pečivem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3