Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Jako ozdoba se hodí také blanšírované a oloupané lískové oříšky nebo mandle.
Smíchejte droždí, lžíci cukru, lžíci mouky a trochu vlažného mléka. Počkejte 10 minut, aby vzešel kvásek.
Prosátou mouku dejte do mísy. Vlijte kvásek, přidejte vejce, zbylé vlažné mléko a zbytek cukru. Osolte a promíchejte.
Řídké těsto nechte na teplém místě kynout asi 25 minut, až zdvojnásobí svůj objem.
Lívance smažte v pánvi na tenké vrstvě rozpáleného oleje, nejlépe v lívanečníku.
Rozpusťte čokoládu na vaření a vmíchejte ji do tvarohu.
Na talíři zdobte lívanečky nakrájenými banány, čokoládovým tvarohem a sypejte lískovými oříšky.