Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Vyšleháme vejce a postupně přidáme ostatní suroviny. Jako poslední vsypeme kokosovou mouku.
Těsto stále mícháme, aby se nám nedělaly žmolky. Nemělo by být ani řídké, ani moc husté.
Než budeme smažit lívance, necháme těsto 10 minut stát. U kokosové mouky je potřeba, aby nasákla všechnu vlhkost. Kdybychom začali smažit hned, lívance by se trhaly a nešly by otáčet.
Po 10 minutách těsto opět promícháme a následně mícháme před každým smažením.
Kokosová mouka má tendenci usazovat se na dně
Smažíme 1-2 minuty z každé strany, aby šly lívance otočit. Na druhé straně už stačí jen chvilička. Podáváme s bílým jogurtem, oblíbenou marmeládou nebo ovocem.