Recepty Hlavní jídla Ryby Losos s granátovým jablkem a pórkem

Ingredience

600 g lososových filetů
2 pórky (velké)
30 g olivového oleje
3 snítky tymiánu
½ granátového jablka
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Filety opláchněte vodou, osušte a rozdělte na tři porce. Ochuťte solí, pepřem, tymiánem a lžící olivového oleje. Nechte marinovat asi hodinu.

2

Pórek opláchněte, osušte a nakrájejte přibližně na dvoucentimetrové kousky. Vložte na dno nádoby. Ochuťte solí, pepřem a pokapejte olivovým olejem.

3

Na pórek položte filety z lososa. Troubu rozehřejte na 220 ˚C. Pečte asi 15 minut. Po upečení posypte zrnky granátového jablka.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3