Recepty Hlavní jídla Ryby Losos s granátovým jablkem a pórkem

Ingredience

600 g filetů z lososa

2 velké pórky

30 g olivového oleje

3 větvičky tymiánu

½ granátového jablka

sůl a pepř

Postup přípravy

1

Filety opláchněte vodou, osušte a rozdělte na tři porce. Ochuťte solí, pepřem, tymiánem a lžící olivového oleje. Nechte marinovat asi hodinu.

2

Pórek opláchněte, osušte a nakrájejte přibližně na dvoucentimetrové kousky. Vložte na dno nádoby. Ochuťte solí, pepřem a pokapejte olivovým olejem.

3

Na pórek položte filety z lososa. Troubu rozehřejte na 220 ˚C. Pečte asi 15 minut. Po upečení posypte zrnky granátového jablka.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 29. 1. od 8:00 do 4. 2. 2020 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/49_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8