Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Jak vařit na ohni? Do středu ohniště položte plochý kámen. Rozdělejte malý, ale vydatný oheň a jakmile se kámen rozpálí, můžete jej použít podobně jako gril.
Připravíme si lososa. Z lososa použijeme filety, které položíme na alobal. Lososa ochutíme mořskou solí.
V misce smícháme olivový olej. Do oleje přidáme lisovaný česnek a na drobno pokrájenou petrželkovou nať.
Rybu pokapeme šťávou z poloviny limetky a potřeme ji ochuceným olivovým olejem z obou stran.
Alobal uzavřeme, ale ne úplně, aby mohlo částečně horko odcházet ven. Alobal položíme na rozpálený kámen v ohništi. Necháme jej tam asi 15 minut. Můžeme však použít také gril.