Recepty Hlavní jídla Ryby Losos v alobalové kapse k ohništi
Ingredience
4 filety lososa
½ limetky
1 stroužek česneku
čerstvá petrželová nať
mořská sůl
olivový olej
Popis

TIP: Jak vařit na ohni? Do středu ohniště položte plochý kámen. Rozdělejte malý, ale vydatný oheň a jakmile se kámen rozpálí, můžete jej použít podobně jako gril.

Postup přípravy
1
Připravíme si lososa. Z lososa použijeme filety, které položíme na alobal. Lososa ochutíme mořskou solí.
2
V misce smícháme olivový olej. Do oleje přidáme lisovaný česnek a na drobno pokrájenou petrželkovou nať.
3
Rybu pokapeme šťávou z poloviny limetky a potřeme ji ochuceným olivovým olejem z obou stran.
4
Alobal uzavřeme, ale ne úplně, aby mohlo částečně horko odcházet ven. Alobal položíme na rozpálený kámen v ohništi. Necháme jej tam asi 15 minut. Můžeme však použít také gril.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4