Recepty Hlavní jídla Ryby Losos v alobalové kapse k ohništi

Ingredience

4 filety lososa

½ limetky

1 stroužek česneku

čerstvá petrželová nať

mořská sůl

olivový olej

Popis

TIP: Jak vařit na ohni? Do středu ohniště položte plochý kámen. Rozdělejte malý, ale vydatný oheň a jakmile se kámen rozpálí, můžete jej použít podobně jako gril.

Postup přípravy

1

Připravíme si lososa. Z lososa použijeme filety, které položíme na alobal. Lososa ochutíme mořskou solí.

2

V misce smícháme olivový olej. Do oleje přidáme lisovaný česnek a na drobno pokrájenou petrželkovou nať.

3

Rybu pokapeme šťávou z poloviny limetky a potřeme ji ochuceným olivovým olejem z obou stran.

4

Alobal uzavřeme, ale ne úplně, aby mohlo částečně horko odcházet ven. Alobal položíme na rozpálený kámen v ohništi. Necháme jej tam asi 15 minut. Můžeme však použít také gril.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 16. 10. od 8:00 do 22. 10. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/34_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4