Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Filet z lososa rozdělíme na dvě porce, osolíme, opepříme a zprudka je opečeme na pánvi. Zhruba 3 - 4 minuty. Pak pánev vypneme, potřeme povrch lososa medem a necháme ho na rozpálené pánvi dojít.
Fíky omyjeme, rozkrájíme na plátky a opečeme je na pánvi. Jakmile se rozvoní, přidáme med s troškou másla a ještě chvilku opékáme, až se medem obalí všechny plátky.
Čínské zelí nakrájíme na slabé proužky, osmahneme na rozpáleném másle a přidáme sojovou omáčku. Opékáme, až zelí změkne.
Smícháme Hellmann’s Tatarskou omáčku s wasabi pastou a vytvoříme hladkou omáčku, ochutíme limetkovou šťávou.
Opečeme si hamburgerovou housku z vnitřní strany.
Na spodní část opečené housky naneseme připravenou Hellmann’s Tatarskou omáčku s wasabi pastou, přidáme zelí, položíme plátek lososa, na který vyskládáme fíky, kaviár a přiklopíme druhou polovinou housky s pořádnou porcí wasabi tatarské omáčky.