Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Lososa pokrájíme na drobné kostičky a promícháme s nadrobno nakrájenou červenou cibulí, citronovou šťávou, dijonskou hořčicí, solí a pepřem.
Zralé avokádo pokrájíme na kostičky a připravíme si špenát a celý pepř. Vezmeme si kruhovou formičku a začneme servírovat.
Nejdříve si připravíme lůžko z pár lístků špenátu. Na to dáme formičku a vršíme nejdříve kostičky avokáda, poté lososový tatarák a formičku opatrně vyjmeme. Tatarák zasypeme naloženým pepřem, ozdobíme kůrou z citronu a můžeme podávat.