Recepty Předkrmy Studené Lososový tatarák s avokádem na špenátovém lůžku
Ingredience
500 g filetu z lososa
1 červená cibule
1 avokádo
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce dijonské hořčice
kůra z půlky citronu
sůl
mletý pepř
naložený celý pepř
Postup přípravy
1
Lososa pokrájíme na drobné kostičky a promícháme s nadrobno nakrájenou červenou cibulí, citronovou šťávou, dijonskou hořčicí, solí a pepřem.
2
Zralé avokádo pokrájíme na kostičky a připravíme si špenát a celý pepř. Vezmeme si kruhovou formičku a začneme servírovat.
3
Nejdříve si připravíme lůžko z pár lístků špenátu. Na to dáme formičku a vršíme nejdříve kostičky avokáda, poté lososový tatarák a formičku opatrně vyjmeme. Tatarák zasypeme naloženým pepřem, ozdobíme kůrou z citronu a můžeme podávat.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept