Recepty Hlavní jídla S masem Makrela v alobalu
Ingredience
4 makrely
4 stroužky česneku
4 větvičky rozmarýnu
120 g másla
2 citrony
mořská sůl
olej
Postup přípravy
1
Makrelu si koupíme nejlépe vykuchanou. Máslo utřeme s lisovaným česnekem a špetkou na drobno nakrájeného rozmarýnu.
2
Citron nakrájíme na plátky a každý plátek ještě rozpůlíme. Do vnitřku každé makrely dáme kousek másla a větvičku rozmarýnu. Vnitřek makrely osolíme a poklademe ji plátky citronu.
3
Makrelu zabalíme pevně do alobalu, nejlépe do dvou vrstev a dáme na gril asi na 15 až 20 minut.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 10. 7. od 8:00 do 16. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/20_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4