Recepty Dezerty Nepečené Malinový cheesecake s nízkým obsahem laktózy

Ingredience

Na korpus
150 g mandlí
150 g sušených datlí
2 lžíce medu (2 až 3 lžíce)
Na náplň
350 g smetanového sýru s nízkým obsahem laktózy
10 g želatiny
1 lžička vanilkového cukru
60 g moučkového cukru
100 ml smetany ke šlehání bez laktózy
50 ml vody
Na malinovou omáčku
200 g čerstvých malin (mohou být i mražené)
1 lžíce hnědého cukru
2 lžíce vody
1 citron (šťáva z půlky)

Postup přípravy

1

Mandle rozmixujeme s datlemi. Poté přidáme med, aby se nám suroviny spojily. Touto hmotou vysteleme korpus.

2

Želatinu smícháme s vodou podle návodu na obalu. Sýr ušleháme s vanilkovým cukrem, moučkovým cukrem a smetanou. K směsi přidáme želatinu a promícháme.

3

Náplň navršíme na korpus a necháme ztuhnout. Vrhneme se na přípravu omáčky. Vykouzlíme ji tak, že svaříme maliny s hnědým cukrem,vodou a šťávou z citronu do sirupovité hmoty.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3