Recepty Dezerty Nepečené Malinový cheesecake s nízkým obsahem laktózy

Ingredience

Na korpus

150 g mandlí

150 g datlí

2 - 3 lžíce medu

Na náplň

350 g smetanového sýru s nízkým obsahem laktózy

10 g želatiny

1 lžička vanilkového cukru

60 g moučkového cukru

100 ml smetany s nízkým obsahem laktózy

50 ml vody

Na malinovou omáčku

200 g malin (mohou být i mražené)

1 lžíce hnědého cukru

2 lžíce vody

štáva z půlky citronu

Postup přípravy

1

Mandle rozmixujeme s datlemi. Poté přidáme med, aby se nám suroviny spojily. Touto hmotou vysteleme korpus.

2

Želatinu smícháme s vodou podle návodu na obalu. Sýr ušleháme s vanilkovým cukrem, moučkovým cukrem a smetanou. K směsi přidáme želatinu a promícháme.

3

Náplň navršíme na korpus a necháme ztuhnout. Vrhneme se na přípravu omáčky. Vykouzlíme ji tak, že svaříme maliny s hnědým cukrem,vodou a šťávou z citronu do sirupovité hmoty.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 18. 9. od 8:00 do 24. 09. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/30_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4