Recepty Hlavní jídla S masem Marinovaná vepřová žebírka s červeným vínem

Ingredience

500 g vepřových žebírek

100 ml červeného vína

2 bobkové listy

špetka mletého pepře

špetka chilli

2 stroužky česneku

100 ml olivového oleje

5 lžic sojové omáčky

Popis

Tip: grilovaná žebírka podáváme se zeleninou

Postup přípravy

1

Česnek oloupeme a nadrobno nakrájíme. Vložíme jej do misky. Přidáme olej, chilli, víno, bobkové listy, sojovou omáčku a pepř.

2

Do hotové marinády vložíme vepřová žebírka a necháme je v lednici asi hodinu uležet. Hotové maso grilujeme a během toho jej potíráme marinádou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4