Recepty Hlavní jídla S masem Marinované kuřecí steaky na česneku

Ingredience

6 kuřecích stehen (vykostěných)
6 stroužků česneku
grilovací koření
2 lžíce slunečnicového oleje
čerstvý tymián
2 balení šťávy na světlá masa (Knorr)

Postup přípravy

1

Kuřecí steaky nasolíme, posypeme grilovacím kořením, potřeme utřeným česnekem s olejem a čerstvým tymiánem a necháme odpočinout v chladu.

2

Poté ogrilujeme a na talíři můžeme obložit grilovanou cuketou, lilkem, paprikou nebo rajčaty. Vše přelijeme masovou šťávou připravenou rozpuštěním 2 vaniček Bohaté šťávy v 500 ml horké, nikoliv vroucí vody a krátkým provařením.

3

Při teplém počasí lze recept osvěžit dresinkem ze zakysané smetany, česneku a pažitky.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3