Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Mátu nasekáme na menší části, česnek prolisujeme, přidáme sójovou omáčku a plátky chilli, sůl, bylinkové koření, olej a šťávu z celého citronu. Marinádou polijeme filety, přikryjeme je a odložíme na hodinu do chladničky.
Pak rybu vyjmeme z lednice, obalíme v mouce a osmažíme na rozehřáté pánvi s olejem. Počkáme, dokud z každé strany nezčervená. Na konci smažení přidáme máslo a tři lžíce marinády.
Všechny suroviny kromě prosa vložíme do nádoby a rozmixujeme, ale ne na úplně hladkou směs. Následně přidáme proso a opět rozmixujeme.
Kovovou kruhovou formu vymažeme olivovým olejem, vložíme do ní směs, jemně přitlačíme lžičkou a kruh odstraníme. Tatarský biftek ochutíme solí a pepřem a podáváme s cibulí, okurkami, kapary a opečeným pečivem.