Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Papriky s omáčkou podáváme nejlépe s rýží nebo houskovým knedlíkem.
Maso osolíme, opepříme, přidáme vajíčko a promícháme (nejlépe to jde rukama)
Z paprik odřežeme vršky a vyjmeme vnitřky. Papriky plníme masem, připravené kousky skládáme na plech vyložený pečicím papírem, zakápneme olejem a pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 30 minut.
Mezitím v hrnci rozpustíme máslo a přidáme cukr. Mícháme, dokud se cukr nerozpustí, přilijeme pasírovaná rajčata a vodu. Nakonec přidáme instantní jíšku.
Na závěr vmícháme smetanu, povaříme a je hotovo.