Recepty Hlavní jídla S masem Masová jehla z roštěnce s kukuřicí a barevnou paprikou

Ingredience

750 g hovězího roštěnce

3 kukuřičné klasy

3 barevné papriky

3 velké cibule

sůl

barevný pepř

2 lžíce olivového oleje

2 vaničky Knorr Bohaté šťávy na tmavá masa

Postup přípravy

1

Hovězí maso nakrájíme na střední kostky, nasolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a necháme v lednici odležet.

2

Papriku nakrájíme na plátky, cibuli na měsíčky, kukuřici na tenká kolečka a střídavě napichujeme na špejli nebo kovový špíz, se kterým je práce nad otevřeným ohněm jednodušší.

3

Ogrilované maso doplníme připravenou šťávou, kterou získáme rozpuštěním 2 vaniček Bohaté šťávy v 500 ml horké, nikoliv vroucí vodě a následným krátkým provařením.

4

Podávat můžeme s rozpečenou bagetkou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4