Recepty Hlavní jídla S masem Masové rychlokarbanátky

Ingredience

300 g hovězího mletého masa

300 g vepřového mletého masa

2 stroužky česneku

1 rohlík

mléko

1 cibule

pepř

majoránka

1 vajíčko

strouhanka

olej

Postup přípravy

1

Rohlík nakrájíme na drobno a necháme ho odmočit v troše mléka. Mleté hovězí a vepřové maso promícháme. Přidáme vajíčko, lisovaný česnek, majoránku, rohlíky a nadrobno nakrájenou cibuli. Vše promícháme a maso podle chuti osolíme a opepříme.

2

Z masové směsi vytvarujeme karbanátky a obalíme je ve strouhance. Karbanátky smažíme na pánvi dozlatova.

3

Hotové karbanátky dáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného tuku. Podáváme s bramborovou kaší nebo zeleninou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4