Recepty Hlavní jídla Masové rychlokarbanátky
Ingredience
300 g hovězího mletého masa
300 g vepřového mletého masa
2 stroužky česneku
1 rohlík
mléko
1 cibule
pepř
majoránka
1 vajíčko
strouhanka
olej
Postup přípravy
1
Rohlík nakrájíme na drobno a necháme ho odmočit v troše mléka. Mleté hovězí a vepřové maso promícháme. Přidáme vajíčko, lisovaný česnek, majoránku, rohlíky a nadrobno nakrájenou cibuli. Vše promícháme a maso podle chuti osolíme a opepříme.
2
Z masové směsi vytvarujeme karbanátky a obalíme je ve strouhance. Karbanátky smažíme na pánvi dozlatova.
3
Hotové karbanátky dáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného tuku. Podáváme s bramborovou kaší nebo zeleninou.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 2 měsíci
10 min.
Dezerty