Recepty Předkrmy Teplé Masovo - sýrové kuličky

Ingredience

450 g mletého hovězího masa
225 g eidamu (termizovaný)
200 g hladké mouky
150 g strouhaného parmazánu (nebo jiného oblíbeného sýra)
2 stroužky česneku
pažitka (čerstvá)
čerstvá petrželka
2 lžíce koření na gyros

Postup přípravy

1

Troubu předehřejeme na 175 °C. Plech vyložíme pečicím papírem.

2

V misce smícháme maso, koření, rozetřený česnek, natě a termizovaný sýr. Přidáme mouku a nakonec nastrouhaný tvrdý sýr. Dobře promícháme.

3

Ze směsi tvoříme malé kuličky a ukládáme je na plech.

4

Kuličky na plechu vložíme na 10 minut do chladničky. Po ochlazení pečeme asi 20 - 25 minut dozlatova.

5

Podáváme s oblíbeným dipem, například s dipem z barevného pepře.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3