Recepty Hlavní jídla S masem Medovo-hořčicové vepřové kotlety na grilu

Ingredience

4 vepřové kotlety

Marináda:

¼ šálek medu

2 pl dijonské horčice

2 pl kremžská hořčice

2 pl bílý vínný ocet

1 lžička sójové omáčky

2 stroužek česneku

sůl a pepř (podle chuti)

Postup přípravy

1

Česnek prolisujte a smíchejte se všemi surovinami na marinádu.

2

Kotlety omyjte, osušte a potřete marinádou. Marinujte alespoň 30 minut až celou noc.

3

Grilujte na středně vyhřátém grilu podle tloušťky masa 3 - 5 minut z každé strany.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4