Medvědí tlapy se skořicí

Ingredience

350 g hladké mouky
250 g másla
250 g krupicového cukru
100 g mletých vlašských ořechů
1 lžíce kakaa
1 vejce
1 mletá skořice
½ citronu (jen kůry)
rostlinný tuk (na vysypání formiček)
hladká mouka (na vysypání formiček)
kakao (na posypání)

Postup přípravy

1

Smícháme si mouku, kakao, máslo, skořici, cukr, vejce, mleté ořechy a citrónovou kůru a vypracujeme těsto, které zabalíme do potravinové folie a necháme v lednici dvě hodiny odpočinout.

2

Formičky si vymažeme tukem a vysypeme moukou. Vtlačíme do nich těsto a dáme péct do trouby vyhřáté na 170 °C na 10 minut.

3

Upečené medvědí tlapy vyklepneme z formiček, necháme vychladnout a zasypeme hojně kakaem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3