Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Podávejte s chlebem či s plackami. Můžete ozdobit zakysanou smetanou a do polévky nakrájet pikantní klobásu.
Cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky. Oloupejte a prolisujte česnek.
Anglickou slaninu nakrájejte na nudličky.
V hrnci rozehřejte olej a orestujte na něm dorůžova anglickou slaninu. Pak přisypte cibuli a nechte ji zesklovatět.
Nakonec přidejte česnek a chilli podle chuti. Nechte ho spojit s tukem, ale pozor, nesmí se spálit, jinak zhořkne.
Fazole slijte z nálevu a spolu s kukuřicí je dejte do hrnce. Zalijte vývarem a alespoň 15 minut vařte.
Zelenou a červenou papriku zbavte semínek a nakrájejte na proužky.
Jakmile jsou fazole prohřáté, přidejte nakrájenou papriku a vařte ještě dalších 10 minut. Osolte, opepřete.