Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nakrájíme cibuli a papriku na větší kostky, cca 1 cm. Na pánev kápneme trochu oleje a necháme na něm zesklovatět cibulku.
K cibuli přidáme česnekovou pastu, papriku, chilli, sladkou papriku, kmín a majoránku.
Necháme vše cca 5 minut společně restovat, aby se všechny vůně spojily.
Do směsi přidáme mleté maso, které vařečkou rozdělíme na co nejmenší kousky.
Jakmile se maso zatáhne, přilijeme do pánve kostku bujonu rozpuštěnou v 300 ml vlažné vody a přidáme konzervovaná rajčata s rajčatovým protlakem.
Vše promícháme a necháme pod pokličkou 20 minut vařit. Po dvaceti minutách přidáme do pánve fazole bez nálevu a vše ještě jednou necháme 10 minut povařit na mírném ohni.
Omáčku odklopíme a necháme 10 minut odležet.
Jako přílohu můžeme zvolit rýži.