Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Maso opepříme a vymícháme do mazlavé konzistence. Vytvoříme z něj 4 placky o velikosti housky a široké cca 1,5 cm a v lednici necháme 30 minut ztuhnout.
Na rozpálený gril vložíme maso a pečeme z každé strany zhruba 3-4 minuty (otáčíme jenom jednou). Maso necháme cca 5 minut odpočinout a poté z obou stran osolíme.
Na spodní díly namažeme po jedné lžičce Tatarské omáčky Hellmann´s, naaranžujeme salát, rajčata. Namažeme druhou lžičkou Tatarské omáčky Hellmann´s, položíme maso, kolečko cibule a přiklopíme horní polovinou housky.