Mini kremrole plněné cukrovou náplní
Ingredience
Na těsto
350 g hladké mouky
250 g másla
130 ml mléka
Na náplň
3 bílky
250 g cukru krupice
Na pocukrování
moučkový cukr
Popis

TIP: Vyzkoušejte i jiné náplně, skvěle chutnají i slané!

Postup přípravy
1
Připravíme si mouku s mlékem a změklým máslem. Ingredience důkladně promícháme a rukama vypracujeme těsto. Vrátíme do mísy a necháme v lednici 2 hodiny uležet
2
Uleželé těsto rozválíme na pomoučené pracovní ploše a radýlkem vykrájíme asi 2 cm široké proužky. Pro malé kremrole proužky rozpůlíme a těsto namotáváme na trubičky. Těsto by se mělo překrývat, aby se kremrole nerozpadly. Trubičky skládáme na plech vyložený pečicím papírem. Kremrole pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 15 minut dozlatova.
3
Náplň si připravíme vyšleháním cukru a bílků, vychladlé kremrole sundáme z trubiček a plníme náplní.
4
Hotové kremrole pocukrujeme moučkovým cukrem
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
Před více než 1 rokem