Recepty Dezerty Pečené Minidortíčky s kaki s nízkým obsahem laktózy

Ingredience

Těsto

100 g hladké mouky

100 g jemně mletých ovesných vloček

60 g třtinového cukru

1 vejce

50 g Hery

špetka prášku do pečiva

Náplň

200 g tvarohu s nízkým obsahem laktózy

50 g moučkového cukru

1 polévková lžíce vanilkového cukru

2 oloupané a na kousky nakrájené kaki

2 polévkové lžíce třtinového cukru

Postup přípravy

1

Nejdříve připravíme těsto na korpus minidortíčků. V míse smícháme mouku s ovesnými vločkami, cukrem, vejcem, Herou a práškem do pečiva. Vytvoříme lepivé těsto, které namačkáme do plechu na pečení muffinů.

2

Upečeme v předehřáté troubě na 180 °C 10 minut.

3

Poté necháme vychladnout.

4

Mezitím vytvoříme náplň. V misce smícháme tvaroh s moučkovým a vanilkovým cukrem.

5

Dále v kastrůlku krátce podusíme kousky kaki smíchané s třtinovým cukrem.

6

Nakonec naplníme upečené korpusy tvarohovou náplní a ozdobíme kaki.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4