Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Můžete podávat s bagetou. Případně ředkvičkový salát doplňte rýží.
Mleté maso smíchejte s utřeným nebo prolisovaným česnekem, nakrájenou cibulkou, lístky čerstvého tymiánu a hořčicí.
Osolte, opepřete a tvořte šišky, do kterých zapíchněte špejli.
Maso grilujte, dokud není zlatavé; asi 5 minut z každé strany.
Ředkvičky zbavte kořene a listů. Omyjte je a nakrájejte na kolečka.
Mrkev rovněž očistěte a nakrájejte na kolečka.
Mrkev smíchejte s ředkvičkami, osolte, opepřete, zakapejte citronovou šťávou a olivovým olejem.
Přidejte nasekanou mátu, promíchejte a dejte na talíř. Přiložte ugrilované maso.