Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Maso si umeleme na strojku s hrubší deskou, dáme ho do mísy, přidáme hořčici a opepříme.
Z připravené masové směsi vytvarujeme dva pěkné burgery o trošku větší než houska. Necháme je chvilku odpočinout a pak je opečeme na grilu nebo na pánvi z každé strany zhruba 6-8 minut. Upečené burgery osolíme a necháme je odpočinout.
Cibuli nakrájíme na kolečka, osmažíme na pánvi s kouskem másla a solí. Až cibulka zesklovatí, přidáme med a opékáme do zlatova.
Vezmeme si hlubší pánev, ve které smícháme plechovku rajčat, na kostičky nakrájená čerstvá rajčata, na jemno nasekanou chilli papričku, rajčatový protlak, nasekanou cibuli, sůl a pepř. Směs přivedeme k varu a vaříme do zhoustnutí. Dochutíme troškou cukru a limetkové šťávy.
Mezitím si připravíme z vajec volská oka a opečeme rozkrojené housky z vnitřní strany.
Vezmeme spodní část housky, pomažeme ji jemně Hellmann’s Tatarskou omáčkou, přidáme plátek hlávkového salátu, lžíci Hellmann’s Tatarské omáčky, upečený burger, připravenou chilli omáčku, pořádnou porci zlatavé cibulky a navrch dáme volské oko a přikryjeme vrchní částí housky pomazané Hellmann’s Tatarskou omáčkou.
Podáváme s pořádnou porcí domácích hranolek.