Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Místo vanilkového pudingu můžeme použít i jinou příchuť, například banánovou.
Prosejeme mouku s práškem do perníku, přidáme skořici a cukr. Přidáme mléko, vejce, olej a špetku soli. Umícháme hladké těsto, které nalijeme na plech vyložený pečicím papírem.
Nyní si připravíme směs na mřížku. Smícháme oba tvarohy s jedním vejcem, cukrem a pudingovým práškem. Vzniklou tvarohovou hmotu vložíme do cukrářského sáčku se špičkou a pomocí něj na těstu tvoříme mřížku.
Připravený koláč vložíme do trouby předehřáté na 190 °C a pečeme přibližně půl hodiny. To, zda už je koláč hotový, zkoušíme špejlí. Vyjmeme z trouby a krájíme až po vychladnutí.
Před podáváním můžeme ještě lehce posypat moučkovým cukrem.