Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Mrkev oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Bramboru oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle.
V hrnci rozpustíme máslo a cibuli osmažíme. Přidáme mrkev a ještě krátce orestujeme. Nakonec vhodíme nastrouhanou bramboru a vše zalijeme zeleninovým vývarem.
Polévku stačí povařit krátce, asi 15 až 20 minut. Aby byla polévka opravdu jemná, rozmixujeme ji ponorným mixérem. Polévku už není potřeba zahušťovat.
Podle chuti polévku osolíme a opepříme. Podáváme ji s lžící zakysané smetany.