Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Hermelín rozdělíme na dvě častí pomocí vodorovného řezu. Česnek utřeme se solí a tuto směs natřeme na každý hermelín. Hermelín ochutíme červenou paprikou a tymiánem.
Do ¼ sklenice nalijeme olej a vložíme polovinu bobkových listů, pepře a hořčičných semínek. Do sklenice naskládáme část hermelínů a přidáme opět ¼ oleje. Takto plnění sklenice pokračuje, dokud se nenaplní.
Sklenici dobře uzavřeme a zatřeseme s ní, aby se koření ještě lépe rozmístilo. Hermelín necháme uložený asi 20 až 30 dní. Sklenici uložíme na tmavé místo s pokojovou teplotou.
Nakládaný hermelín je skvělá pochoutka k televizi.