Recepty Předkrmy Studené Nakládaný hermelín s pikantní náplní

Ingredience

3 hermelíny
1 červená cibule
10 bobkových listů
celý pepř
nové koření
2 dcl slunečnicového oleje
Na náplň
3 stroužky česneku
1 kávová lžička mleté papriky
1 chilli paprička
sůl

Popis

TIP: Díky menším kouskům se hermelín rychleji proleží a nasákne všechny chutě.

Postup přípravy

1

Česnek propasírujeme, důkladně osolíme, přidáme červenou papriku a nakrájenou chilli papričku.

2

Promícháme, hermelíny rozpůlíme a jednu polovinu potřeme pikantní směsí. Přiklopíme druhou polovinou a rozčtvrtíme. Jednotlivé kousky spojíme párátky.

3

Do zavařovací sklenice si připravíme olej, celý pepř, nové koření, bobkový list, proužky červené cibule a přidáme hermelín. Postupně skládáme jednotlivé vrstvy a proléváme olejem.

4

Sklenici důkladně uzavřeme a necháme 2 dny odležet.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3